جذب ۸۹ میلیونیورو برای سرمایهگذاری در بیوتکنولوژی پزشکی
در بسیاری از کشورهای توسعه یافته نوع خاصی از شرکتهای سرمایه گذاری وجود دارند که به آنها venture capital گفته میشود. این شرکتها معمولاً با سرمایهگذاری روی استارتاپها یا کسب و کارهای جدید در آنها سهیم میشوند و سپس با فروش شرکت یا با عرضهی عمومی سهام در بازار بورس به سوددهی میرسند.
در بسیاری از کشورهای توسعه یافته نوع خاصی از شرکتهای سرمایه گذاری وجود دارند که به آنها venture capital گفته میشود. این شرکتها معمولاً با سرمایهگذاری روی استارتاپها یا کسب و کارهای جدید در آنها سهیم میشوند و سپس با فروش شرکت یا با عرضهی عمومی سهام در بازار بورس به سوددهی میرسند. نکته جالب اینجاست که venture capitalها تنها نقش واسطهای را دارند که سرمایه را از جای دیگری جذب میکند و در محل دیگر سرمایهگذاری می کند و تنها به علت پذیرش ریسک بالای این کار و تجربه در سرمایهگذاری روی بازارهای حوزهی اختصاصی همچون بیوتکنولوژی کسب درآمد میکنند.
شرکتی در سوئیس به نامBioMedPartnersاخیرا توانستهاست با جذب سرمایه ۸۹ میلیون دلاری از European Investment Fund و دو بانک در ایالتهای برن و بازل سوئیس، سومین صندوق خود را با نامBioMedInvest III تشکیل دهد.
این شرکت بنا دارد تا این سرمایه را در ۱۲ تا ۱۵ شرکت نوپا و استارتاپ در حوزهی بیوتکنولوژی سرمایهگذاری کند و تا کنون ۳ شرکت بخشی از این سرمایه را دریافت کردهاند.
اولین آنها یک شرکت بیوتکنولوژی آلمانی بانامCardior Pharmaceuticals است که با جذب ۱۵ میلیونیورو قصد دارد روی non-coding RNAها برای درمان و پیشبینی مشکلات قلبی عروقی کار کند. شرکت Amal Therapeutics نیز برای درمان واکسن سرطان کولونکتال ۸ میلیونیورو جذب کرده است. سومین شرکتAllecra Therapeutics است که مشغول ساخت دارویی است که از به وجودآمدن باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک جلوگیری میکند.
بااین سرمایه جدیدBioMedPartners میتواند به گسترش سبد سهام خود، که در حال حاضر شامل ۵۵ شرکت در سویس، آلمان، فرانسه، ایتالیا و اتریش است، ادامه دهد. BioMedPartners از زمان شروع سرمایهگذاری در سال ۲۰۰۳، توانستهاست ۱۹ شرکت از این ۵۵ شرکت را بفروشد یا سهام آنها را به صورت عمومی در بازار عرضه کند.این خبر در تاریخ 6 مارس 2018 در وبسایت labiotech منتشر شده است.
ارسال به دوستان