امضا تفاهم نامه همکاری سه جانبه با شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت آب و فاضلاب استان قم

در تاریخ سوم بهمن ماه 1402، در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران، آیین امضا تفاهم نامه همکاری سه جانبه ستاد توسعه زیست‌فناوری، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت آب و فاضلاب استان قم با حضور دکتر محمدحسین متالهی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، مهندس حسن بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم و مسعود علویان صدر معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی آبفای کشور پیرامون حمایت از طرحهای فن آورانه ارتقاء کیفیت لجن فاضلاب و فرآوری لجن، در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

در تاریخ سوم بهمن ماه 1402، در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران، آیین امضا تفاهم نامه همکاری سه جانبه ستاد توسعه زیست‌فناوری، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت آب و فاضلاب استان قم با حضور دکتر محمدحسین متالهی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، مهندس حسن بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم و مسعود علویان صدر معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی آبفای کشور  پیرامون حمایت از طرحهای فن آورانه ارتقاء کیفیت لجن فاضلاب و فرآوری لجن، در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.
 
دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در این مراسم گفت: اگر به درستی به محیط زیست توجه کنیم آینده کشور را تضمین کرده ایم. در کشوری که انرژی به شدت ارزانی داریم باید ارزش افزوده خوبی را از خروجی های غیرگازی فرایندها ایجاد کنیم تا زنجیره ارزش شکل بگیرد.
 
ایشان گفت: وقتی زنجیره ارزش شکل گرفت و توانستیم یک اقتصادی را رقم بزنیم قطعا مزایای محیط زیستی دیگر را هم به دست می آوریم. این تفاهم نامه، یک تفاهم نامه خاص است که یک همت جدی در شکل گیری و تحقق آن وجود داشته است که امیدواریم با پیگیری جدی طرفین اجرای آن به پیش برود و برکت آن برای کشور بماند. 
 
دکتر متالهی با اشاره به اینکه الگوسازی یکی از وظایف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است گفت: باید یک فناوری را در یک زمین مستعد به بلوغ برسانیم و یک جلوه واقعی فناوری را به کل کشور نشان دهیم تا مقدمه اثر گذاری ملی فراهم شود. با توجه به دغدغه ای که نسبت به پیشرفت کار وجود دارد امیدواریم با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و تلاش آبفای قم بتوانیم این نمونه سازی و الگوسازی را در کشور انجام دهیم و بعد از قم با رسوخ فناوری در کل کشور مسئله لجن و ایجاد ارزش افزوده را به صورت ملی داشته باشیم و با کمک نخبگان از دستاوردهای این ظرفیت که امروز به عنوان یک تهدید محیط زیستی مطرح است، هم در حوزه انرژی و هم در حوزه کشاورزی به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
کلمات کلیدی
//isti.ir/ZaPx