ایجادِ گلخانه نیمه صنعتی تولید جلبک «اسپیرولینا»

نخستین گلخانه نیمه صنعتی تولید جلبک اسپیرولینا با فناوری راکتور بسته برای استفاده در صنایع دارویی و غذایی با تلاش یک شرکت دانش بنیان راه اندازی شد.

به نقل از صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت، مدیرعامل این شرکت فناور با بیان اینکه سامانه تولید جلبک اسپیرولینا در شرایط بسته است و امکان آلودگی در آن وجود ندارد، گفت: معمولا این جلبک بعد از تولید، بدون مواد سمی و کاملا خالص است، در نتیجه قابلیت استفاده در صنایع دارویی، غذایی و همچنین آرایشی و بهداشتی را دارد و می‌تواند جایگزین نمونه خارجی وارداتی قرار بگیرد.
رستگارمقدم ادامه داد: این محصول در درجات متفاوتی همچون دارویی، غذایی، آرایشی_بهداشتی و حیوانی برای غذای دام و طیور و آبزیان، تولید می‌شود.
وی همچنین گفت: این محصول یک ریز جلبک به نام اسپیرولیناست و به حدی غنی از مواد غذایی است که در دنیا آن را به عنوان غذای آینده و super food می شناسند.
مدیرعامل این شرکت فناور با اشاره به تسهیلات دریافتی از صندوق پژوهش و فناوری سلامت گفت: ما برای راه اندازی اولین گلخانه نیمه صنعتی تولید جلبک اسپیرولینا دارویی و غذایی و تولید انبوه این محصول از این صندوق تسهیلات دریافت کردیم.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صندوق سلامت هم با اشاره به اینکه بیش از ۹۷ درصد از ریزجلبک‌های مورد استفاده در صنایع دارویی و غذایی کشور وارداتی هستند، عنوان کرد: نمونه‌های اروپایی این محصول با توجه به قیمت بالای آن برای صنایع صرفه اقتصادی ندارد، بنابراین بیشتر صنایع ایرانی محصول مورد نیاز خود را از چین تامین می‌کنند.
حمیدرضا فرهادی ادامه داد: ریز جلبک‌های تولیدی این شرکت در صنایع دارویی و غذایی کاربرد دارد و با توجه به قیمت آن می‌تواند جایگزین محصول وارداتی از چین شود.

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZG1u