فراخوان حمایت از طرح های زیست فناورانه در حوزه صنایع غذایی

"دبیرخانه فناوری ها نوین کشاورزی و غذا" معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در همکاری با سایر دستگاه های متولی با هدف دستیابی به امنیت غذایی پایدار، آماده حمایت از طرح های پیشنهادی شرکت های فعال حوزه صنایع غذایی جهت تولید بار اول، توسعه مقیاس، توسعه بازار و طرح های فناورانه با قابلیت کاهش وابستگی یا افزایش صادرات است.

اولویت ها:

  • تولید طعم دهنده های طبیعی و سنتزی
  • تولید رنگ های خوراکی طبیعی و سنتزی (از جمله بتاکاروتن، آنتوسیانین و...)
  • تولید استارترهای لبنی و پروبیوتیک های صنایع غذایی‎
  • تولید انواع امولسیفایرها و استابلایزرها (طبیعی و سنتزی)

از تمامی فناوران تقاضا می شود در طرح های پیشنهادی خود، موارد ذیل را رعایت کنند:

  • سطح آمادگی فناوری و سطح آمادگی بازار ‏ 
  • وجود زیرساخت تولید یا امکان همکاری با سایر شرکت های تولیدی 
  • وجود بازار داخلی یا خارجی برای محصول
  • بهره‏ برداری از فناوری های جدید و کارآمد در توسعه محصول 
  • امکان اخذ مجوزات لازم  

از تمامی شرکت های دانش بنیان و خلاق، صنایع بزرگ تولیدی، هسته های فناور و دیگر شرکت ها دعوت می شود، تا پایان اردیبهشت 1401 نسبت به بارگذاری طرح های پیشنهادی خود در سایت https://zistfood.ir/ اقدام نمایند.

تولید طعم دهنده های طبیعی و سنتزی
تولید رنگ های خوراکی طبیعی و سنتزی (از جمله بتاکاروتن، آنتوسیانین و...)
تولید استارترهای لبنی و پروبیوتیک های صنایع غذایی‎
تولید انواع امولسیفایرها و استابلایزرها (طبیعی و سنتزی)
کلمات کلیدی
//isti.ir/ZJAt