انتشار کتابچه راهنمایی دانشبنیانها برای بهرهمندی از مزایای قانون جهش تولید
قانونی مبتنی بر 20 ماده و 10 تبصره که زمینه ساز تحقق شعار «تولید، دانشبنیان، اشتغال آفرین» است و شرکت های دانش بنیان و خلاق را که امروز به عضوی جدی و مهم در اقتصاد کشور بدل شده اند را در توسعه کسب و کارشان یاری خواهد کرد.
مرغ لاین با اجرای ۲۰ پروژه ملی در کشور رونق میگیرد
ستاد توسعه زیست فناوری در صدد است اجرای ۲۰ پروژه ملی را در زمینه توسعه مرغ لاین مورد حمایت قرار دهد.
حمایت ستاد توسعه زیستفناوری از برنامههای راهبردی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی ایران
ستاد توسعه زیستفناوری و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران (وابسته به جهاد دانشگاهی) در زمینه حمایت از فعالیتهای زیستفناوری این مرکز بر اساس تقسیم کار ملی حوزه زیستفناوری، توافقنامه همکاری امضا کردند.
تولید سیمانی که قابل خوردن است/ استحکام کششی ۴ برابر سیمان معمولی
دو محقق دانشگاه توکیو برای نخستین بار در جهان فرایندی جهت تولید سیمان از دورریز غذا ابداع کرده اند. استحکام کششی سیمان ۴ برابر نمونه فعلی است و می توان آن را خورد.
ثبت روش افزایش زندهمانی پروبیوتیکها به نام محققان کشور
محققان کشور با ارائه روشی برای افزایش زندهمانی پروبیوتیکها با استفاده از میدان مغناطیسی در صنایع غذایی، توانستند این راهکار را به ثبت اختراعات داخل برسانند.
افتتاح خط تولید ۱۶ کیت تشخیص پزشکی ایرانساخت
خط تولید کیتهای تشخیص پزشکی ایران ساخت به روش کمی لومینسانس با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گشایش یافت تا کشور از واردات این محصول بی نیاز شود.
بهرهبرداری از فناوری جدید در بخش کشاورزی افزایش می یابد
ستاد توسعه زیست فناوری در صدد است با رویکرد توسعه از فناوری جدید در بخش کشاورزی از توانایی شرکت های دانش بنیان بهره مند شود.
جوهر زیستی جایگزین استخوان در بدن می شود
محققان کشور موفق به ساخت جوهر زیستی شدند. جوهر زیستی استخوانی، بهعنوان محصول استراتژیک حوزه مهندسی بافت، جایگزینی نوین برای استخوان است.
سلامت و کیفیت غذا را نوآوری شرکتهای دانشبنیان ارتقا میدهد
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری از تحقق امنیت غذایی به کمک شرکتهای دانشبنیان و حمایت این معاونت از فعالان این حوزه، در همکاری با دستگاههای نقشآفرین و وزارتخانهها گفت: نوآوری شرکتهای دانشبنیان سلامت و کیفیت غذا را ارتقا میدهد.
دو رویکردی که اشتهای سرمایهگذاران را برای سرمایهگذاری بیوتک بیشتر کرد
دکتر مصطفی قانعی امروز در سمپوزیوم کارآفرینی در حوزههای دارو، واکسن و زیست فناوری، به تولید واکسن اسپری بینی آنفلوآنزا اشاره کرد که از سال ۱۹۹۰ تحقیقات آن آغاز و در سال ۲۰۰۱ محصول آن به بازارها وارد شد و گفت: محصولات زیست فناوری هر چند مسیر طولانی را برای رسیدن به بازار طی میکنند، ولی درآمدهای حاصل از آن اشتیاق زیادی در سرمایه گذاران ایجاد کرده است.