حضور نمایندگان بزرگترین هلدینگ بیوتکنولوژی و داروی کوبا در ایران
هیاتی از مقامات و محققان عالی رتبه هلدینگ بیوکوبافارما، بزرگترین هلدینگ بیوتکنولوژی کوبا، پس از سفر به تهران و بازدید از شرکت های مختلف حوزه بیوتکنولوژی ایران نسبت به همکاری و عقد قرارداد در حوزه سلول درمانی و واکسن های دامی ابراز تمایل کردند.
خبر
همکاری ستاد توسعه زیستفناوری و اندونزی در حوزه واکسن، اصلاح مولکولی و آبزی پروری
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری از برنامه این ستاد برای توسعه همکاری و روابط علمی و تجاری با کشور اندونزی در حوزههای آبزیپروری، اصلاح نژاد مولکولی و فناوریهای جدید در زمینه بیوداروها، واکسنهای انسانی و دامی، آفتکشهای زیستی و پروبیوتکها خبر داد.
نشست دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و شرکت های فعال در این حوزه، با هیئت مدیران ارشد آژانس Brin اندونزی
هیئت ویژه مدیران آژانس ملی نوآوری و فناوری اندونزی از مراکز علمی و تحقیقاتی جمهوری اسلامی ایران در بازه زمانی 7 الی 24 مردادماه 1402 دو هیئت ویژه مدیران آژانس ملی علوم و تحقیقات اندونزی به منظور تقویت همکاری، تبادل دانش و بررسی مشارکتهای بالقوه در زمینه پژوهش و نوآوری از ایران بازدید کردند.
تغییر ژنتیکی گاوها برای تولید شیر بدون لاکتوز
محققان روسی اعلام کردند که توانستند با موفقیت اولین گاو شبیهسازی شده این کشور را متولد کنند و اکنون در حال ویرایش ژنهای این گاو برای تولید شیر غیر حساسیتزا هستند.
اصلاح ژنتیک در فضا آزمایش شد
فناوری اصلاح ژنتیک کریسپر به طور موفقیت آمیز در ایستگاه فضایی بین المللی آزمایش شد. این فناوری احتمالا به سفر انسان به مریخ و اعماق فضا کمک می کند.
محققان می گویند؛
ساعات کار طولانی مدت منجر به بروز بیماری قلبی می شود
طبق برآورد سازمان بهداشت جهانی، در سال ۲۰۱۶، ۳۹۸ هزار نفر بر اثر سکته مغزی و ۳۴۷ هزار نفر بر اثر بیماری قلبی در نتیجه حداقل ۵۵ ساعت کار در هفته فوت کردند.
ایجاد نخستین جنین کامل موش از سلولهای بنیادی
دانشمندان موفق شدند یک جنین کامل موش با یک قلب تپنده را از سلولهای بنیادی در آزمایشگاه ایجاد کنند.
رفع عفونت گوش کودکان در ۱۵ دقیقه با تزریق پلاسما
محققان دانشگاه ایلینویز دستگاهی ساختهاند که با تزریق پلاسما به مجاری گوش میتواند عفونتهای مجاری داخلی آن را به خصوص در کودکان برطرف کند.
تقویت گیاهان در برابر تغییرات اقلیمی با فناوری اصلاح ژن کریسپر!
پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، فناوری اصلاح ژن کریسپر را در گیاهان به کار گرفتند تا آنها را در برابر تغییرات اقلیمی مقاوم کنند.
یک بررسی علمی نشان داد؛
ویروس کرونا ۲۰ هزار سال قبل هم به جان بشر افتاده بود
نتیجه یک بررسی علمی جدید که در نشریه کورنت بیولوژی چاپ شده نشان میدهد حدود ۲۰ هزار سال قبل ویروس کرونا در شرق آسیا به طور گسترده شایع شده بود.