همکاری ستاد توسعه زیست فناوری و هلالاحمر
تفاهمنامه همکاری ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری و سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر در حوزه فناوریهای نوین دارویی با استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان و شرکت داروسازی سها هلال به امضا رسید.
دکتر علیرضا عسکری رئیس سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر با اشاره به بازدید از شرکتهای دانشبنیان در حوزه فناوریهای دارویی، گفت: شرکتها دانش بنیان ایرانی، پیشرفتی فراتر از انتظار داشته و توانستهاند توانمندیهایی کسب کنند که مایه سربلندی کشور است. وی گفت: ایران با وجود چنین انگیزه و سرمایههای ارزشمندی، لایق پیشرفت بوده و "جهش تولید" که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، به معنای واقعی در این حوزه محقق شده است.
عسکری ادامه داد: سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر، هلدینگ بزرگی است که انواع راههای خدمترسانی به مردم در حوزههای دارو، پخش و ... در این هلدینگ تعریف شده است و براین اساس میتواند به عنوان زنجیره میانی، شتاب مورد انتظار شرکتهای دانشبنیان را از بعد بازاریابی و ... فراهم کند. این رخداد همچنین باعث میشود سازمان تدارکات پزشکی از حوزه سنتی فاصله بگیرد و به اهداف مورد انتظار جمعیت هلالاحمر بهمنظور ارتقاء خدمات بشردوستانه در حوزه تولید و صادرات دارو و ... نزدیکتر شود.
رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلالاحمر با اشاره به اینکه ۹۷ درصد از داروی مصرفی کشور در داخل ایران تولید میشود، افزود: ۳ درصد داروی وارداتی به کشور حدود ۳۵ درصد از هزینه کل داروی مصرفی کشور را به خود اختصاص میدهد که این نکته قابل تامل است؛ بنابراین تلاش ما این است با حمایت از شرکتهای زیرمجموعه هلال و گزارشگیری مستمر از روند اجرای تفاهمنامه، شاهد پیشرفت در حوزه تولیدات دارویی باشیم. وی با تاکید بر همافزایی ۲ مجموعه سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر و ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری، ابراز امیدواری کرد که پس از امضای این تفاهمنامه، برنامههایی تدوین شود که موجب پیشرفت و سربلندی کشور باشد.
تفکر دانشبنیانی موجب تحول مثبت در هر حوزهای میشود
دکتر قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری نیز در این مراسم با اشاره به اینکه امضای تفاهمنامه با سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر در کوتاهترین زمان ممکن اتفاق افتاده است و همکاران سازمان تدارکات به تفکر دانشبنیانی اعتقاد دارند، اظهار کرد: ما به وجود این تفکر در مدیران و مسئولان هلالاحمر نسبت به حوزه علم و فناوری افتخار میکنیم. وی با تاکید بر اینکه در تحقیقها و پژوهشهای علمی که در حوزه زیست فناوری انجام میشود، تاکید بر حوزه سلامت و دارو است، افزود: چهار سال قبل صندوق زیست فناوری تشکیل شده و این صندوق حمایت ریسک پذیری از شرکتهای دانشبنیان در حوزه زیست فناوری داشته است؛ بنابراین شرکتهای دانشبنیان این حوزه از مرحله ریسک عبور کرده و باید از سمت صنعت مورد حمایت قرار گرفته و متقاضی داشته باشند تا بتوانند به قله صعود برسند.
قانعی در پایان تاکید کرد: با امضای این تفاهمنامه امیدواریم در سالهای آینده، شرکتهای دارویی هلال جزو شرکتهای پیشرو دارویی در منطقه و در سطح بینالملل باشند. این تفاهمنامه در راستای کمک به توسعه زیست فناوری و با هدف تکمیل زنجیره ارزش صنعت دارو و مواد اولیه آن میان ۲ مجموعه به امضا رسید که براساس آن ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری متعهد است به ایجاد مرکز نوآوری سها (صنایع داروسازی هلالاحمر) در زمینه فرآوردههای دارویی و همچنین تجاری سازی طرحهای فناورانه هلالاحمر کمک کند. مراسم امضای تفاهم نامه با حضور رئیس سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر، دبیر ستاد توسعه فناوری ریاست جمهوری و مدیران عامل شرکتهای دانشبنیان پرسیس سیژن، مهرسام، ماد، پایافن یاخته و داروسازی سها هلال برگزار شد.
ارسال به دوستان