اعتماد صاحبان صنایع به دستاوردهای دانشگاهی،عامل رونق اقتصاد دانشبنیان
دکتر علیرضا زاهدی عضو هیات علمی دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علم و صنعت در گفت و گو با روابط عمومی ستاد توسعه زیست فناوری: با تولید بیواتانول می توان تحول جدی در اقتصاد سوختی کشور ایجاد نمود
کارگاه تخصصی زیست فناوری در صنایع لبنی در ساختمان ستاد توسعه زیست فناوری برگزار گردید
در این کارگاه دکتر وثوقی با اشاره به نقش پررنگ زیست فناوری در نگهداری منابع غذایی، حذف آلودگی های زیست محیطی و ارائه بهترین روند تولید مواد غذایی گفت: زیست فناوری نوین یکی از امیدهای بزرگ قرن آینده برای رفع بسیاری از نیازهای مختلف بشر و راه حلی برای تامین امنیت غذایی جمعیت رو به رشد جهان به شمار می رود.
گزارش مشروح از بازدید دبیر ستاد توسعه زیست فناوری به اتفاق اعضای ستاد از پارک زیست فناوری خلیج فارس
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به اتفاق اعضای ستاد، همچنین رییس مؤسسه تحقیقات شیلات ایران و رییس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان از پارک زیست فناوری خلیج فارس بازدید کردند.
هم صحبت با مهندس کیوان شیدانی
بیواتانول، رویای دستیافتنی بنزین سالم
استفاده از سوختهای زیستی به عنوان منبع پاک و تجدیدپذیر انرژی سالهاست که در کشورهای پیشرفته دنیا مورد توجه جدی قرار گرفته به گونه ای که در آینده پیش بینی می شود بخش مهم و عمده تامین انرژی دنیا بر پایه سوخت های زیستی و انرژیهای نو و تجدیدپذیر استوار باشد.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری اعلام کرد
کودهای زیستی کشور صادر می شود
دکتر قانعی اعلام کرد: طبق توافقاتی که با کشور آفریقا داشتیم بنا است که شرکت های دانش بنیان فعال در زمینه بیوتکنولوژی و کشاورزی محصولات خود را به این کشور صادر کنند.
ماهنامه ترویجی ستاد توسعه زیست فناوری
شماره سوم ماهنامه زیست فناوری ایران منتشر شد + دانلود
شماره سوم ماهنامه زیست فناوری ایران منتشر شد
برگزاری دومین کنگره بین المللی زیست پزشکی در دی ماه
دکتر مصطفی قانعی، رئیس کنگره بین المللی زیست پزشکی و دبیر ستاد توسعه زیست فناوری ، جهت دریافت آخرین وضعیت امور اجرایی و همچنین ارائه راهکارهایی جهت هر چه بهتر برگزاری دومین دوره از کنگره، در محل دبیرخانه دائمی حضور یافتند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری تاکید کرد:
ارزیابی روشهای مناسب پایش خشک شدن جنگلهای زاگرس
دکتر مصطفی قانعی بیان کرد: ستاد توسعه زیست فناوری در نظر دارد تا با استفاده از توان تحقیقاتی، علمی و کارشناسی دانشگاه های منطقه زاگرس و مراکز تحقیقاتی استان های درگیر با پدیده، در قالب پروژه های تحقیقاتی میدانی در استانهای مختلف، این پدیده را در کشور کنترل کند.
با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری
نشست تخصصی رایانش زیستی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در شهرستان آمل برگزار گردید
آقای دکتر نجاری رئیس کارگروه رایانش زیستی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری نیز گفت: این ستاد در زمینه تقسیم کار ملی با سازمان برنامه و بودجه کشور تفاهم نامه همکاری انعقاد کرده است.
درخواست برای ارائه پیشنهاد. (RFP) طرح: طراحی درگاه ملی رایانش زیستی کشور
درخواست برای ارائه پیشنهاد. (RFP) طراحی درگاه ملی رایانش زیستی کشور تهیه شده توسط گروه/ کارگروه: رایانش زیستی تاریخ تهیه: 97/6/14