از سوی وزارت بهداشت؛
مجوز تولید دستگاه تشخیص کووید ۱۹ ایرانی صادر شد
سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجوز تولید دستگاه تشخیص ویروس کووید ۱۹ با استفاده از نمونه خلط بیماران که توسط محققان ایرانی توسعه داده شده است، را صادر کرد.
تجهیزات دانشبنیان پیشگیری از کرونا به قرقیزستان ارسال شد
بیماری کرونا باعث شد تا دانشبنیانهای کشورمان بتوانند ظرفیتها و توانمندیهای خود در عرصه تولید تجهیزات پیشگیرانه را به کشورهای همسایه و منتخب ارسال کنند.
وبینار دو روزهی راهکارهای زیست فناورانه و چالش کرونا ویروس
شاخه دانشجویی انجمن بیوتکنولوژی ایران با همکاری انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی برگزار مینماید.
فراخوان ماموریت گرایی، پایش و ایجاد شبکه فعال بین مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان در تقسیم کار ملی زیست فناوری
یشرفت پرشتاب و ارتقاء تراز قدرت علمی کشور در حوزه فناوری زیستی و ظرفیتهای انبوه ملی اعم از زیرساختها و نیروی انسانی جوان و با انگیزه و در مقابل، نیازمندی کشور به توسعه فناوریهای پیشرفته و دستاوردهای حاصل از آن در شرایط فراتحریم و فضای رقابتی بین المللی در حداکثر بهره برداری از فرصت های و کسب سهم بیشتر بازار، لزوم یک برنامه ریزی منسجم و بلندمدت در این زمینه را بیش از پیش آشکار نموده است.
به همت ستاد اجرایی فرمان امام و معاونت علمی ریاست جمهوری
نخستین فراخوان سرمایه گذاری در حوزه جلبک منتشر شد
در این فراخوان که توسط موسسه دانشبنیان برکت و با همکاری ستاد توسعه زیستفناوری در حال برگزاری است، از طرحها و مجموعههای برتر دریافتی، حمایت خواهد شد.
تشخیص ژن دوقلوزایی گوسفندراه اندازی بخش تشخیص ژن دوقلوزایی گوسفند در کرج
بخش تشخیص ژن دوقلوزایی گوسفند در آزمایشگاه بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور مستقر در کرج راه اندازی شد.
گزارش جامع پروژه تدوین راهکارهای عملیاتی جهت توسعه فناوری جلبک با روش expert panel
اجرای این پروژه در دی ماه سال 1397 در ستاد توسعه زیست فناوری آغاز شد. هدف از اجرای این پروژه در قدم اول شناسایی مشکلات کشور در حوزه صنعت جلبک و در قدم دوم، ارائه راهکارهای عملیاتی برای توسعه فناوری این صنعت بوده است. متدولوژی اجرای پروژه، expert panel و مصاحبه با خبرگان و صنعتگران حوزه جلبک بوده است.
استفاده از خواص ضد میکروبی نقره برای تصفیه آب در کشور
محققان از خاصیت ضد باکتری نقره برای تصفیه آب استفاده کردند. آنها در پژوهشی نوع جدید از نانو کامپوزیت مغناطیسی نقره را تهیه کردند.
ساخت سیستم پیوسته و قابل حمل تصفیه پسابهای خانگی و صنعتی در کشور
سیستم پیوسته و قابل حمل تصفیه پسابهای خانگی و صنعتی، توسط فناوران پارک علم و فناوری خوزستان طراحی و ساخته شد.
تولید پانسمان چشمی با سلول بنیادی جفت جنین
محققان یک شرکت دانش بنیان در پارک فناوری پردیس موفق به ساخت پانسمان چشمی از سلولهای بنیادی جفت جنین شدند که بیماریهای قرنیه چشم را سریع بهبود می بخشد.