فراخوان بررسی راهکارهای نوین جهانی زیست فناوری در بوم امنیت غذایی
هدف اصلی طرح بررسی راهکارهای نوین جهانی زیست فناوری در بوم امنیت غذایی از نهاده های کشاورزی، زراعت، باغبانی و... است.
یک مقام مسئول در پژوهشگاه مهندسی ژنتیک:
۲۳ جهش ویروس کرونا در کشور شناسایی شد
مدیر کارگروه مطالعات ژنتیکی کرونا ویروس در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: تاکنون ۲۳جهش ویروس کرونا را در کشور پیدا کردیم که ۴جهش مختص ایران بوده و در کشورهای دیگر نبوده است.
اعضای گروه پژوهش، زیرساخت وتوسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور آشنایی با دستاوردها و نیز فعالیت های شرکت آسان تشخیص طب آذربایجان از این شرکت بازدید کردند
این بازدید به منظور شناسایی دستاوردها و فعالیت های شرکت و ارتباط شرکت با طرح تقسیم کار ملی صورت گرفت
برگزاری سومین مرحله مسابقه ملی خلق ایده زیست فناوری
سومین مرحله "مسابقه ملی خلق ایده زیست فناوری" از پنجشنبه 20 شهریور ماه به مدت 9 روز برگزار خواهد شد.
بخشنامه بررسی و چالش ها و راهکارهای بررسی و تسهیل گری ارائه خدمات ویژه جهت ورود به بازار و مواد غذایی سالم و با کیفیت حاصل از فناوری زیستی
برای دانلود بخشنامه به خبر داخل سایت مراجعه نمایید
آخرین یافته ها درباره عمر ویروس کرونا بر روی سطوح
محققان پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری آخرین اطلاعات در زمینه مدت ماندگاری ویروس کرونا روی سطوح را ارائه کردند؛ در این تحقیقات میانگین ماندگاری ۳تا ۵روز است.
فراخوان تجاریسازی فناوری ها در حوزه زیستفناوری
با توجه به شکل گیری شتابدهندههای تخصصی در حوزه زیستفناوری به عنوان زیرساختی برای حضور فناوران و پژوهشگران، هدایت دانش فنی ایجاد شده در این مراکز شتابدهی برای ورود به صنعت و بازار از اساسیترین اقدامات در زنجیره تجاریسازی این محصولات به شمار میرود.
استاندار بوشهر:
جزیره عباسک بوشهر به شهرک زیستفناورانه تبدیل میشود
بوشهر - استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای ساحلی در استان، گفت: جزیره عباسک بوشهر میتواند به شهرک دانش و زیستفناورانه تبدیل شود.
فراخوان سرمایهگذاری در حوزه جلبک تمدید شد
هدف از این فراخوان شناسایی طرحهایی است که در گام اول نیازهای کشور در حوزه جلبک و محصولات با منشأ جلبک را رفع کنند، و در مرحله بعد توانایی رقابت در بازارهای جهانی را داشته باشند. در نهایت طرحهای برتر توسط حامیان این فراخوان مورد حمایتهای مالی، شتابدهی و سرمایهگذاری قرار خواهند گرفت.
از بومیسازی ارزیابی بانک سلولی تا امکان ساخت کیت تشخیص کرونا با قابلیت ۱۰۰ هزار تست در هفته
گروهی از محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از ارائه خدمات مشخصهیابی بانکهای سلولی برای شرکتهای تولید کننده داروهای بیوتکنولوژی به منظور رفع نیازهای کشور کیتهای تشخیصی کووید-۱۹ را تولید و در سطح آزمایشگاههای تشخیصی کشور توزیع کردهاند.