لیست اخبار صفحه :37
ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان ژئو میکروبیولوژی چیست؟

ژئو میکروبیولوژی چیست؟

ژئو میکروبیولوژی مطالعه نقش میکروب ها در فرآیند های زمین شناسی و ژئو شیمیایی است که زمین را شکل داده اند و امروزه کماکان به فعالیت خود ادامه می دهند. میکروب ها از طریق چرخه های بیو ژئو شیمیایی که اتمسفر، هیدروسفر و قسمت عمیق لیتوسفر را در بر می گیرند، نقش حیاتی در بازیافت، تولید، جداسازی و حذف طیف گسترده ای از مواد و عناصر شیمیایی در محیط دارند. پژوهشگران بسیاری با استفاده از انواع تجهیزات به روز آزمایشگاه های میکروبیولوژی درباره این پدیده ها مطالعه می کنند.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان نقش کمک کننده ذخیره چربی بدن در مبارزه با عفونت ها

نقش کمک کننده ذخیره چربی بدن در مبارزه با عفونت ها

به تازگی در تحقیق منتشر شده حاصل پژوهشی از محققان دانشگاه آنگلیای شرقی (University of East Anglia) و موسسه کوادرام (Quadram Institute) نشان داده شده است که چطور سلول های ایمنی از ذخیره چربی بدن در جهت مبارزه با عفونت ها بهره می برند. نتایج این پژوهش در نشریه معتبر و با ضریب تاثیر بالا nature communications در دسامبر 2021 به چاپ رسیده است.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان واکسن چسبی

واکسن چسبی

بر اساس مطالعه‌ای که روی موش‌ ها انجام شد، یک چسب پوستی برای تزریق واکسن‌ های کووید-19 نسبت به تزریق ‌های سنتی محافظت و ایمنی بیشتری ایجاد می‌کند. واکسن چسبی را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد و برای استفاده در مکان هایی که فاقد امکانات سردخانه و کادر پزشکی هستند مناسب است.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان نشست آنلاین فناوری های حوزه بیوتکنولوژی استان اشتایر مارک

نشست آنلاین فناوری های حوزه بیوتکنولوژی استان اشتایر مارک

نشست آنلاین فناوری های حوزه بیوتکنولوژی استان اشتایر مارک Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2022 با همکاری اتاق اقتصادی فدرال، اتاق اقتصادی استان اشتایر مارک، دانشگاه پزشکی گراتز، سازمان فضایی اتحادیه اروپایی، استانداری استان اشتایر مارک و موسسه علوم زیستی اتریش در روزهای ۷ و ۸ بهمن ماه ۱۴۰۰ ( ۲۷ و ۲۸ ژانویه ۲۰۲۲) به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان فراخوان راه‌اندازی سامانه مرجع آمار و اطلاعات زیست‌بوم طیور ایران

فراخوان راه‌اندازی سامانه مرجع آمار و اطلاعات زیست‌بوم طیور ایران

صنعت طیور با ایجاد بیش از 2.5 میلیون ظرفیت شغلی و 24 هزار واحد تولیدی و با در اختیار داشتن بیشترین سهم پروتئین در جیره غذایی مردم با تأمین نیاز سالانه بیش از 2.5 میلیون تن گوشت مرغ نقش به سزایی در تأمین امنیت غذایی در کشور برعهده دارد.

//isti.ir/X8Gc