رویداد فناورانه دیاگنوپلاس در حوزه سنسور، بیوسنسور و کیت های تشخیص بر پایه کاغذ
رویداد فناورانه دیاگنوپلاس شتابدهنده تخصصی حوزه سنسور و بیوسنسور باحمایت ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 22/12/1400 در محل صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی برگزار شد.
رویداد فناورانه دیاگنوپلاس اولین شتابدهنده تخصصی حوزه سنسور و بیوسنسور باحمایت ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 22/12/1400 در محل صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و با حضور اساتید هیئت علمی دانشگاههای کشور، نمایندگانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و مرکز راهبردی فناوریهای همگرا (NBIC) برگزار شد.
در افتتاحیه این رویداد دکتر قانعی دبیرستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری به اهمیت موضوع سنسور و بیوسنسور در بازار جهانی و آسیا، و همچنین به معرفی حمایتهایی که در سالهای اخیر در این حوزه توسط ستاد توسعه زیست فناوری انجام شده، پرداختند.
در ادامه دکتر حسن باقری بعنوان رئیس هیئت مدیره شتابدهنده دیاگنوپلاس ضمن معرفی حوزههای فعالیت شتابدهنده، و خدمات ارائه شده در این شتابدهنده افزود: 24 ایده اولیه در مدت 3 هفته فراخوان در سایت شتابدهنده دیاگنوپلاس ثبت نام کردند که پس از بررسیهای اولیه از10 ایده برای شرکت حضوری و داوری در رویداد دعوت بهعمل آمد.
عناوین ایده های منتخب عبارتند از:
-تتو سنسور
- کیت تشخیص سریع بزاقی کرونا
- طراحی و تولید کاغذ برای جمعآوری، تشخیص و آنالیز ترکیبات آلی فرار از نمونههای بازدمی با هدف تشخیص بیماریها
- سنسور هوشمند بر پایه کیتهای کاغذی حساس به تغییرات pH برای نظارت بر کیفیت غذا
- کیت تشخیص سریع تروپونین I/کراتین کیناز/ میوگلوبین
- کیت تشخیص غیرتهاجمی و سریع بیماری کووید-19 بر پایه رنگهای شیمیایی و نانوذرات فلزی با استفاده از متابولیتهای فرار در نمونههای زیستی
- ساخت بیوسنسور میکروفلوئیدیک تشخیص کمّی سکته قلبی با استفاده از نانوساختارهای طلا
- کیت تشخیص سریع HPV
- سنسور پایش دائمی قند خون
- کیت رنگسنجی برپایه نانوذرات فلزی به منظور تشخیص فساد باکتریایی در مواد غذایی
به طور کلی هدف از برگزاری این رویداد حمایت از ایدههای خلاقانه، استارتاپها و تحولات نوآورانه به منظور رشد و توسعه تجاریسازی آنها است. در این رویداد پژوهشگران ایدههای نوآورانه و فناورانه خود را ارائه نمودند و دو سخنرانی با عناوین سوتفاهمهای متداول استارتاپها در بازاریابی و مالکیت معنوی و حقوق صاحبان ایده و استارتاپها بهترتیب توسط سرکار خانم دکتر امینلو و جناب آقای مهندس قادی برای شرکت کنندگان رویداد در جهت آشنایی بیشتر با دو مفهوم مهم و کاربردی در حوزه شرکتهای استارتاپی و ثبت ایده انجام شد. در اختتامیه این رویداد نیز جناب آقای دکتر عباس افخمی بعنوان نماینده داوران اعلام نتایج نهایی را دهه سوم فروردین ماه سال 1401 عنوان کردند.
ارسال به دوستان